Startpagina
Terug
Terug
Inspiratiebron voor de volwassenyoga is het yogaprogramma ‘De zeven spirituele wetten van yoga’. In deze yogalessen wordt er in zevendelige cycli gewerkt aan de yogahoudingen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama), kracht, balans, coordinatie, conditie en meditatie. Elke keer weer met een andere invalshoek of oefeningenserie, afhankelijk van de yogawet. De zeven spirituele wetten van yoga is een programma dat is ontwikkeld door Deepak Chopra, M.D. en David Simon M.D. uit Amerika. Binnen dit programma worden diverse stijlen van yoga verenigd met de zeven oude Indiase wijsheden die opeenvolgend tijdens de yogales aan de orde komen.
Deze universele vedische wetten zijn bedoeld voor het versterken van lichaam en geest, om uiteindelijk tot je diepste kern en daarmee tot een grotere levensvervulling te komen. Fysiek bewustzijn, ademhalingstechnieken en het spirituele element worden natuurlijk met elkaar vervlochten.
Je geeft je op voor een 7-delige lessenserie, waarna je zelf weer kan besluiten om wel of niet door te gaan voor de volgende serie. Een Droomkaart a 7 lessen is te koop via de Droomshop . De eerste proefles is gratis!
Voor nadere informatie en het inschrijfformulier , zie ook de contactpagina en
De zeven spirituele wetten van yoga
(hatha yoga)
Geef je op voor een gratis proefles.
Innerlijke rust met yoga.