Startpagina
Terug
Terug
Deepak Chopra, M.D.
1.
Bij Leer Mediteren I maak je kennis met de prachtige en unieke meditaitetechniek van Deepak Chopra. Deze gaat uit van een eeuwenoude vedische methode, de Primordial Sound Meditation, oftewel mediteren door middel van een persoonlijke mantra. Deze ‘oerklank’ wordt berekend op basis van de vedische astrologie en brengt je dichter bij je eigen ziel en zijn. De training op basis van deze unieke methode bestaat uit vier sessies
(drie groepsbijeenkomsten elk 2 uur en een individuele bijeenkomst voor je persoonlijke mantra) waarin wordt ingegaan op de achtergrond, voordelen, praktijk en ervaringen bij mediteren. Aangevuld met ontspannings- en ademhalingstechnieken en uitleg over bewustzijnsniveaus. Je leert  op een zeer toegankelijke en unieke manier te mediteren voor ontwikkeling en groei van jezelf en voor een bewuster leven met spirituele wijsheid.De cursus is inclusief studiemateriaal en berekening van je persoonlijke mantra.
De data voor de trainingen staan in de Droombrief.

2.
Wil je je meditatiepraktijk verfrissen en verdiepen, dan kan je  je daarna opgeven voor de vierdelige vervolgcursus Leer Mediteren II –Chakra, Mantra, Yantra- waarin je je meditaties verfrist en verdiept met nieuwe technieken en deze vervlecht met 7 spirituele wijsheden.
3.
Bij Leer Mediteren III –Mantra en meer- ga je weer een stapje verder en maak je kennis met verschillende soorten meditatietechnieken die je kan combineren met je eigen persoonlijke
(mantra-) techniek.

Voor nadere informatie en /of inschrijfformulier, zie ook contactpagina. De Droomkaart Meditatietraining I, II of III  kan je kopen via www.droomshop.nl .
Op zoek naar meer innerlijke rust en spirituele verdieping? Schrijf je in voor deze unieke, internationaal erkende, workshops  Leer Mediteren.
In drie stappen naar jouw innerlijke rust
Meditatie brengt je dichter bij jezelf en je eigen groei en potentieel. Om dit te leren zijn er allerlei technieken. In de Droomstudio kun je een inspirerend en praktisch programma volgen op het gebied van meditatie. Er zijn drie niveau’s: