Startpagina
Terug
Terug
Ben je op zoek naar innerlijke rust, helende energie en inzichten? Dan kunnen persoonlijke engelenreiki-sessies of een droomengelen meditatie-avond helpen.

Engelenenergie
De helende energie van engelen is  er voor iedereen. Alleen afhankelijk van de mate waarin je openstaat hiervoor en met welke zintuigen jij het kan en wilt waarnemen, komen ze op een bepaalde manier in je leven. Via een afbeelding, woord, gevoel, stem, kleur, licht, energie of andere tekens. De ervaringen verschillen per persoon. En je hoeft er ook geen uitgebreide ingewikkelde studie voor te doen om het te ervaren. Of in een bepaalde volgorde iets zeggen, doen of in een ingewikkelde taal iets uit te spreken. Engelen, boodschappers zijn er voor iedereen. Immers,  het woord Engel  komt van Angel, Angelo… wat letterlijk betekent boodschapper. Het zijn als het ware energieën die ons boodschappen brengen. Maar behalve boodschappen, ook energie en heling.Er zijn ook heel veel soorten engelen. En elke engel heeft weer een bepaalde specifieke kracht en/of boodschap voor jou. Hoe dan ook…er is altijd een engel bij je, je bent nooit alleen. En je kan ze aanspreken als je beste vriend of vriendin.Ik heb in mijn leven al meerdere mooie Engelen-ervaringen gehad en tijdens mijn ervaring in het lesgeven en coachen, zijn ze daar ook spontaan bijgekomen. Door opleiding en studie, maar vooral door persoonlijke ervaringen in de praktijk. Daardoor vind ik het mooi en waardevol om ook andere mensen  op weg helpen om deze energie door te laten stromen. Wat helpt om het contact met de engelenenergie te verhogen, is onder andere mediteren.  Immers, als je stil bent kun je meer horen en voelen. Kijk in de Droombrief voor de open droomengelen meditatie-avonden. Maar ook een speciale Engelen-reiki sessie met een kaartenlegging opent de kanalen. De energie van de meditatie & reiki werken helend en begeleidend, waarbij de boodschappen via een cardreading een coachend effect kunnen hebben.

Je geeft je op via het inschrijfformulier op de website of droomstudio@droomwolkproducties.nl.
Een droomkaart hiervoor koop je op www.droomshop.nl.
Droomengelen
“Dromen doe je vanuit je hart. Om het leven van je dromen te kunnen leiden, is het belangrijk je hart te ontspannen en te openen.
De weg naar je hart vind je onder andere in de diepe innerlijke rust van meditatie en met name droommeditaties. Droommeditaties van het Hart zijn zeven meditaties voor ontspanning, slapen gaan en mooie dromen.
De muziek en de geleide meditaties nemen je mee naar een plek waar je diepe innerlijke rust en een hoger bewustzijn ervaart.”
Op zoek naar healing, rust  & inzicht? Schrijf je in voor  inspirerende droomengelensessie.
Innerlijke rust met het healingprogramma