Startpagina
Terug
Terug
Coaching
“Dromen doe je vanuit je hart. Om het leven van je dromen te kunnen leiden, is het belangrijk je hart te ontspannen en te openen.

De weg naar je hart vind je onder andere in de diepe innerlijke rust van meditatie en met name droommeditaties. Droommeditaties van het Hart zijn zeven meditaties voor ontspanning, slapen gaan en mooie dromen.
De muziek en de geleide meditaties nemen je mee naar een plek waar je diepe innerlijke rust en een hoger bewustzijn ervaart.”
Maak de eerste stap en geef je op voor een  gratis intake-gesprek .
Persoonlijke Coaching
voor jouw innerlijk geluk, rust en dromen
Maak kennis met het coachingprogramma van de Droomstudio en ontdek de manieren om voor jou persoonlijk en op maat, innerlijk geluk, rust en het pad van je hart en dromen te vinden
Uit de praktijk van de Droomstudio is gebleken dat veel mensen, naast de gezamelijke yoga & trainingen, ook wel eens behoefte hebben aan persoonlijke coaching. Ze staan bijvoorbeeld net in een belangrijke, chaotische of soms verdrietige en uitdagende periode in hun leven en willen daarvoor meer begeleiding op maat. Maar  ook voor persoonlijke vraagstukken uit het verleden, heden of voor de toekomst. Ook komen er regelmatig vragen over het realiseren van dromen en wensen. Hoe laat je je dromen uitkomen en welke stappen neem je nu om het leven van je dromen te creëren? Wat is nu eigenlijk een droom? En waar verlang je werkelijk naar en wat is echt goed voor jou?

Voor die persoonlijke individuele coaching heeft  spiritueel coach Rosalinda een methode ontwikkeld. Hierover lees je ook in het boek ‘
Gelukkig zijn moet je durven’.
De coachingmethode is ontwikkeld naar aanleiding van de vele trainingen die gegeven zijn en de hieruit voortvloeiende ervaringen en
feedback. Maar ook door de vele opleidingen en persoonlijke ervaringen die Rosalinda heeft opgedaan.
De coaching start na een intake via mail of telefoon, waarna er eerst vijf individuele trainingen van elk een uur volgen. Tijdens de coachingsessies wordt er op maat (naar wens en na het intake-gesprek) getraind aan het ‘leven vanuit jouw hart’. Vaste onderdelen van de coaching zijn geleide meditatie, ontspanningsoefeningen, maar juist ook individuele opdrachten en coachingtechnieken vanuit de spirituele psychologie.


De coachingsessies worden telefonisch of per mail afgesproken bij de Droomstudio.
Een droomkaart hiervoor koop je op www.droomshop.nl